KERATINTERÁPIÁS HAJSIMÍTÓ KEZELÉS

AKCIÓ - NOVEMBERBEN, DECEMBERBEN ÉS JANUÁRBAN


BEVEZETŐ ÁRON!

Rövid haj 10.000 Ft
Félhosszú haj 12.500 Ft
Hosszú haj 15.000,-Ft

Az ár a vágást is tartamazza! Ez a kezelés újjáépíti a haj szerkezetét,
kisimítja, feltölti a hajat.
Hatása 3-5 hónapig tart!Jelentkezz be MOST! - 06-30/746-06-32
Close

KOZMETIKA


KEZELÉSEK

Epilar System:

Az EPILAR SYSTEM egy szabadalmazott, törvény által védett, egyedülálló, a maga nemében páratlan, enzim alapú, maradandó szőrtelenítést eredményező eljárás.

Hatásossága az emberi szervezet saját enzimjén, a tripszinen alapszik. Az EPILAR egyedülálló összetételének köszönhetően a tripszin nem lép reakcióba a bőr más anyagaival és szöveti struktúráival, és nem kerül be a keringési rendszerbe sem. A lézeres és villanófény (IPL) kezelésektől eltérően gyorsan és fájdalommentesen használható minden bőrtípus és szőrszín esetében. Lebarnulás után is, szolárium használata esetén is bármely évszakban, kockázat nélkül alkalmazható.

Az EPILAR módszerrel végzett kezelések eredményeként kb. 20%-kal csökken a szőrszálak száma minden kezelés után, és megduplázódik az újranövekedési idő két soron következő kezelés között.
A legoptimálisabb eredmény eléréséhez 6-12 kezelés szükséges általában. Nagy eltérés van a különböző típusú szőrzetek növekedési ciklusában, és a szőrtüszők számában is nagy a változatosság testtájékonként.

Átlagosan 4 hetes kezelési szüneteket javasolunk az arcon, 5-6 hetes szüneteket a test más tájékain az első 2-3 kezelés során. A harmadik kezelést követően, az esetek többségében már látványos az eredmény.

A kezelés menete: A bőrt letisztítjuk, majd elvégezzük a gyantázást a megszokott módon. Eltávolítjuk a gyantamaradványokat, majd a területet bemaszírozzuk az Epilar géllel.

  • Az EPILAR SYSTEM–mel végzett kezelés után (a gyantázás miatt is) 24 óráig kerülendő a napozás, szolárium, szauna, uszoda, fürdőzés és extrém izzadással járó tevékenység.
    Ugyancsak 24 órán keresztül nem tanácsos a kezelt területre krémek, önbarnítók, parfümök, sminkek és dezodorok használata.
  • A módszer minden korosztályban alkalmazható. Végezhető hormonális kezelések alatt is.
  • Bár a terhességre ártalmas hatása nem ismert, használatát nem javasoljuk .


Az EPILAR eljárásnak más kedvező hatása is van. A bőrt simává és rugalmassá teszi, csökkenti a következő szőrtelenítési folyamat fájdalmát, megnöveli a következő szőrtelenítés szükségességének idejét.

Tisztító tini kezelés: (~90 perc)

arcletisztítás, arcradír vagy mélyhámlasztás, felpuhítás gőz alkalmazásával, tisztítás, fertőtlenítés, szükség esetén VIO használata, összehúzó pakolás.

Tisztító arc-dekoltázs kezelés : (~120 perc)

arcletisztítás, arcradír vagy mélyhámlasztás, felpuhítás rövid masszázzsal és gőz alkalmazásával, tisztítás, fertőtlenítés, szükség esetén VIO használata, nyugtató pakolás, tápláló masszázs

KOZMETIKA

Hátkezelés: (~70 perc)

letisztítás, radírozás testradírral vagy mélyhámlasztás , felpuhítás gőzzel, tisztítás, nyugtató pakolás, átkrémezés

Mélyhámlasztó kezelés: (~60 perc)

arcletisztítás, Alfa-hidroxi-savas biológiai hámlasztó alkalmazása, ezután tápláló pakolás vagy masszázs vagy ultrahang kezelés Hatása: intenzíven leoldja az elhalt szarusejteket, segíti a hám megújulását, keringésfokozó, regeneráló, pigmentfolt halványító Kúra szerűen ajánlott (6 alkalom / 3 hét)

Ultrahangos Ránctalanítás: (~60 perc)

arcletisztítás, arcradír vérbőség fokozó pakolással, ultrahang kezelés ránctalanító hatóanyaggal, masszázs

Regeneráló kezelés: (~90 perc)

arcletisztítás, arcradírozás, arc-dekoltázs masszázs bőrtípusnak megfelelő hatóanyaggal, ultrahang kezelés vagy tápláló pakolás

Testtekercselés: (~60 perc)

bőr letisztítása, zsírmobilizáló, vér- és nyirokkeringés fokozó hatóanyagok tekercselése

Dermarolleres kezelés (~60 perc)

Kollagénindukciós terápia: a kollagén termelődés 300-400% -kal fokozódik, bőrfiatalító; bőrhibákat, hegeket, tág pórusokat, májfoltokat, ráncokat halványítja; a testen striák, terhességi csíkok kezelésére alkalmazzuk.

Gyantázás:

Hagyományos és steril gyantázás olasz termékekkel.

Smink:

A sminkeket színház-világban használatos dekorkozmetikumokkal készítjük. (Kryolan, Ben nye, Paris-Berlin)

Csillámos testtetoválás:

Speciális anyagok felhasználásával készülő, vízálló, 5-14 napig tartós, ideiglenes tetoválás. Kb 70 féle minta, 16 szín.

Arcvasalás

Galvángépes eljárással, speciális hatóanyagok bevitelével,fél óra alatt akár 5-10 évet fiatalodhat ezzel a forradalmian új technológiával. A ráncok 30-50% -át eltünteti már az első alkalommal. Újraindítja a kollagén-elasztin termelést, visszarugalmasítja a megereszkedett bőrt.kozmetika a 15. kerületben, Rákospalota központjában
Sites
Partnereink